Mezőgazdasági telek eladó - Csemő - Pest megye

Mezőgazdasági telek eladó - Csemő - Pest megye

5 500 000 Ft

Régi ár: 8 500 000 Ft

Csemő

HSZ: 2042476 Pest megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 60 m2 Szobák
Csemő-Zöldhalom központi részen eladóvá vált egy lakóház udvar jellegű összesen kb. 60 nm kis tündéri házikó. Az ingatlan rendkívül karbantartott, jelen tulajdonosa szépen építgette - szépítgette. Igazi parasztház hangulatú lakóházzal, külön épületben a konyha, gyönyörű, hangulatos borospince, fürdőszoba igényesen lett kialakítva. A házhoz tartozik 3599 nm elterülő akácerdő, aranykorona értéke 2,74. Az ingatlan vízellátását fúrt kút biztosítja. Ha igazi kikapcsolódásra vágyik messze a város zajától, akkor ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget. Amennyiben szeretné megtekinteni személyesen is az ingatlant, kérem hívjon bizalommal.
Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin.....Mert mi itthon vagyunk!

Ingatlan adatai

Irányár:5 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Pest megye
Helység:Csemő
Irányítószám:2713
Alapterület:60 m2
Építés éve:1965
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Alitisz Judit
Dabas House


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések