Mezőgazdasági telek eladó - Csemő - Pest megye

Mezőgazdasági telek eladó - Csemő - Pest megye

14 000 000 Ft

Csemő

HSZ: 2042484 Pest megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 60 m2 Szobák
Csemő külterületén. aszfaltos úthoz közel eladó egy tégla építésű, 60 m2-es, tanya, amelyhez 1,3 hektár földterület tartozik., valamint még 0,5 hektár. A telken két különálló ház , több állattartásra is alkalmas melléképület, garázs, fedett tároló és pince található. A fő épületben szoba, konyha, fürdőszoba és egy kamra található, míg a másik, kisebbik épületben egy vendégszoba, amely alatt egy pince lett kiépítve. Az udvaron fúrt kút biztosítja a vizet az öntözéshez és az állatok számára. Villany van, a három fázis is bekötésre került. A téli napok melegéről vegyes tüzelésű kályha gondoskodik. A házban riasztó rendszer lett kiépítve.
A telek három részből tevődik össze. Az egyik ahol a ház található az 3000 nm-es, körbe van kerítve, itt sok gyümölcsfa, szőlő és a veteményeskert van. A tanya mellett közvetlenül van egy 3000 nm-es, nagyon szép akácerdő és még van egy 7000 nm-es szántó.
Ha megunta a város zaját, kikapcsolódásra vágyik, vagy állattartással, gazdálkodással szeretne foglalkozni, ne habozzon hívjon és nézzük meg együtt is az ingatlant.Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin.....Mert mi itthon vagyunk!

Ingatlan adatai

Irányár:14 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Pest megye
Helység:Csemő
Irányítószám:2713
Alapterület:60 m2
Építés éve:1995
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Alitisz Judit
Dabas House

06204004009

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések