Iroda eladó - Nagykőrös - Pest megye

Iroda eladó - Nagykőrös - Pest megye

21 100 000 Ft

Nagykőrös

HSZ: 2183020 Pest megye
Kategória eladó Típus iroda Alapterület 238 m2 Szobák
Üzleti céllal eladásra kínálok egy ingatlant, mely 1970-ben épült. Többlakásos lakóházakkal és családi házakkal beépített Nagykőrös Tormási városrészében helyezkedik el.
Az ingatlan jelenleg raktárként üzemel, de alkalmas irodának, konditeremnek vagy akár szépségszalonnak is! Egy 58 m2, 60 m2, és egy nagyobb 87 m2 előtér, Iroda, tárgyaló, és vizes blokk található az épületben. Berendezési tárgyak, wc kagyló és mosdó kerámia anyagúak, zománcozott zuhanytálcák, rozsdamentes mosogató, villany boyler, a belső világítás neoncsövekkel. Önálló telken helyezkedik el, de a szomszédos épülethez közvetlenül csatlakozik.
Az ingatlan a hátsó telekhatár felől áruszállítás céljára teherautóval is megközelíthető, mivel az Ifjúság utca felőli része is asztalt burkolatú, valamint a telek egy része is beton burkolatot kapott.
A személy forgalom számára a Németh Irén u. felől 4 személyautó számára beton burkolatú parkoló, és két bejárat is rendelkezésre áll.
Haránt falas szerkezeti rendszerű, a műhelyben vasbeton pillérrel, hagyományos szerkezetekből épült. Lapos tető bitumenes lemez fedéssel. A nyílás zárók faszerkezetűek, a hátsó ajtó valamint a kapu acél szerkezetű. 3 fázisú elektromos energiával ellátott az ingatlan. A fűtést központi radiátorok és parapet konvektorok, a kültéri megvilágítást utcai lámpatestek biztosítják.
Az ingatlan közelében Pizzéria, vegyesboltok, és posta található. Alternatív hasznosítás lehetősége, három üzlet kialakítása lehetséges! Nagy kirakatok az utca felől. Az épület lapos tetős, de érdemes megvizsgálni a magast tetőépítés ill. emeletráépítés lehetőségét. Az ingatlan általános felújítást igényel!

Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon és tekintsük meg együtt az ingatlant!
Irodánkban ügyvégi háttérrel és bankfüggetlen hitel tanácsadással várjuk!

Az ország legismertebb Ingatlanközvetítő hálózat tagjaként várom megtisztelő hívását hétvégén is!

#üzleticélú#Nagykőrös#tormásirészen#raktárkéntüzemel#

Ez az ingatlan a \"Felező csomag\" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Ingatlan adatai

Irányár:21 100 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:iroda
Megye:Pest megye
Helység:Nagykőrös
Irányítószám:2750
Alapterület:238 m2
Építés éve:1970
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kállai Rózsa
Otthon Centrum

+36 70 412 4133

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések