üzlethelyiség eladó - Nagykőrös - Pest megye

Üzlethelyiség eladó - Nagykőrös - Pest megye

54 990 000 Ft

Nagykőrös

HSZ: 2348665 Pest megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 581 m2 Szobák
Nagykőrösön átvezető, főút mellett eladásra kerül a város egykor legimpozánsabb és legforgalmasabb étterme.
Az étteremrészbe egy árkádos előteraszon jutunk be, mely étkezőrésznek is használható a kellemes nyári időben. Belépve egy keskenyebb, hosszú étkezőrész található, melyből balra a mellékhelyiségek nyílnak. Innen tovább haladva egy tágas, fényes nagy étkezőrészbe érünk, ahol nagyobb rendezvények lebonyolítása is lehetséges. Balra nyílnak raktárhelységek. Szemben egy nagy többszárnyú ajtón a város szabadparkjába lehet kijutni. Az árkádos előteraszról és a keskeny étteremrészből bejuthatunk egy pultos felszolgáló helyiségbe, ahonnan jobbra a konyharész, a konyhát kiszolgáló helyiségek és a személyzeti öltözők nyílnak és innen is kijuthatunk a parkrészbe. Szembe pedig a pincelejáró és tárolók érhetők el. Szemben az étteremmel tágas parkoló található, mely a fő forgalmú útról nyílik. Az út másik oldalán a Csónakázó-tó található, mely kellemes sétákat nyújthat a vendégek számára.
Az épületben a teljes közmű megtalálható, fűtését gázkazán biztosítja, a meleg víz ellátást villanybojlerek adják.
Befektetők és étterem tulajdonosok számára nagy lehetőségeket rejt! Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!

Ha hitelre van szüksége, irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes, és bankfüggetlen hitel tanácsadással, ügyvédi háttérrel, Csok és babaváró programmal várjuk.

Ez az ingatlan a \"Hűség csomag\" megbízási portfólióhoz tartozik.

Ingatlan adatai

Irányár:54 990 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Pest megye
Helység:Nagykőrös
Irányítószám:2750
Alapterület:581 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Erős-Kovács Gizella
Otthon Centrum


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések