Tégla lakás eladó - Nagykőrös - Pest megye

Tégla lakás eladó - Nagykőrös - Pest megye

34 120 000 Ft

Régi ár: 30 290 000 Ft

Nagykőrös

HSZ: 2351728 Pest megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 89 m2 Szobák 1
Új építésű társasházban eladó lakás, frekventált helyen. Belváros nyugodt részén, azonban mégis a város közepén!

7 lakásos társasházban kínálunk eladó lakásokat. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy Ön legyen az első lakója ezeknek a csodálatos lakásoknak.

Lakás elosztása:
előszoba ‐ 2. szint (járólap) 5.21 m²
wc ‐ 2. szint (járólap) 1.49 m²
gardrób ‐ 2. szint (járólap) 3.06 m²
fürdőszoba ‐ 2. szint (járólap) 5.09 m²
konyha-étkező ‐ 2. szint (járólap)19.4 m²
galéria ‐ 3. szint (laminált) 21.27 m²
gardrób ‐ 3. szint (laminált) 4.98 m²

Ha sikerült felkeltenem érdeklődését és már látja magát ebben a lakásban, mint új otthonában, kérem
keressen bizalommal a megtekintéssel, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

******************************************************************
Finanszírozásban Segítünk:
- Díjnyertes és bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát.
- Nincs más dolgod, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a
hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót.
- Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel,
babaváró hitellel, teljes körű Csok ügyintézéssel várnak.
- Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Projekt bemutatása

2021 decemberi tervezett átadással, még korlátozott számban belvárosi új építésű lakások leköthetők! Nagykőrös város egyik központi épülettömbjében, számos, a településképben meghatározó jelentőséggel bíró építészeti karakter hordozó épület tőszomszédságában található az ingatlan. A településen áthaladó két főút metsződése mellett, a hajdani piacteret (ma Szabadság tér) nyugatról övező tömbben található a társasház, északról a Jókai, nyugatról az Eszperantó utca határolja. Az itt található épületek közül legjelentősebb a XVIII. század felszentelt Római Katolikus Templom, de itt áll az újra régi fényében pompázó Postapalota és a valamikori Népbank épülete is. Álmodja meg álmai otthonát a belvárosban!

Külső burkolatok: 8 cm vastag beton járólap burkolat folyami homokba ágyazva, alapréteg 20 cm éles szemű zúzalék tömörítve, vagy CKT-re helyezve. A terven jelzett helyen műanyag gyeprácsot kell lefektetni és a területet füvesíteni szükséges. Ajánlott az öntözőrendszer kiépítése.

Alapozás: A humuszréteg eltolása után az épület alatt statikailag méretezett kút alap-, illetve gerendarács készül. Az alapozási sík meghatározásánál tekintetbe kell venni a szomszédos épületek alapozási síkját is. A beton utókezelésére gondot kell fordítani. A tervezett munkálatok során a szomszédos épületek állékonyságát biztosítani kell.

Talajnedvesség elleni szigetelés: Dunabit PV4 poliészter betétes modifikált bitumenes lemez (vagy vele műszakilag egyenértékű más termék) az aljzat és a lábazat teljes felületén, felület folytonosan kialakítva. A szigetelést kellősítésre kell ragasztani, védelmére PE fólia fektetendő. A szigetelés síkváltásánál hajlaterősítés szükséges.

Talajmenti hőszigetelés: Lépésálló hőszigetelés 10 cm vastagságban

Fő falazat: Porotherm 30 klíma (lépcsőház oldalfalai esetében Porotherm 25 hanggátló) falazóblokk javított mészhabarcsba fektetve. Gépi vakolással, vezetősínek alkalmazásával. A belső teherhordó falak 30 cm vastag N+F rendszerű égetett kerámia elemekből készül, javított mészhabarcsba fektetve.

Válaszfalak: 10 cm-es Porotherm válaszfaltégla a földszinten, és a tetőtérben is gépi vakolással, vezetősínek alkalmazásával, vagy 10cm gipszkarton válaszfalak (CW50/100)

Koszorúk, áthidalók: Előregyártott kerámia kéregzsalus áthidalók, a technológiai utasítás szerint kerülnek elhelyezésre. Az áthidaló fölé 2 sor kisméretű tégla kifalazás, 150 cm nyílásszélesség felett kibetonozás szükséges, előtte 5cm hőszigetelés falsíkig. Az épületet a födém síkjában monolit vasbeton koszorú fogja össze. A beton utókezelésére gondot kell fordítani.

Tetőszerkezet: Két állószékes fedélszék fogópárokkal, talp-, derék- és taréjszelemennel. A méretezett szarufák I.o. fűrészelt fenyő szerkezetek. Szelemenek 15/15-ös I.o. fűrészelt fenyő szerkezetek. Minden faanyag kombinált rovar- és gombaölő, égéskésleltető szerrel kezelve.

Padlás szigetelés: A padlás szigetelésére 25 cm Austrotherm hőszigetelést terveztünk. A padlás nem járható. Amennyiben azt járhatóvá szeretnék tenni, javasoljuk 25 cm vastagságban az Austrotherm padlap szigetelését.

Tetőfedés: Tondach hornyolt hódfarkú kerámia cserép, rögzítési utasítás szerint.

Bádogos szerkezetek: Szürke Lindab PLX műanyag bevonatos acéllemez, vagy PREFA alumínium lemez, és tartozékai.

Csapadékvíz elvezetés: Szürke Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer, a megtervezett lefolyási sűrűséggel A tetőkre jutó csapadékvizet csatorna-rendszerrel összegyűjtve a földszinti alaprajzon jelzett módon vezetjük le a földre. Itt vagy a járófelületbe épített folyókákon keresztül vezetjük el a zöld területre, vagy szikkasztó kazettába juttatjuk. Erről a kiviteli terv rendelkezik. Amennyiben az utca felöli lefolyók csapadékvize nem folyhat rá a járdára, azt a városi rendszerbe föld alatti csatlakozással kell bekötni.

Külső fal hőszigetelés: 10 cm vastag EPS homlokzati hőszigetelés, DRYVIT vakolattal, avagy szintén 10 cm vastag ROCKWOOL Frontrock hőszigetelő rendszerrel, rendszertartozékokkal kompletten, a tűzvédelmi terv előírásainak megfelelően.

Lábazati külső oldali hőszigetelés: 10 cm vastagságban. Egyenértékű hővezetési tényező: 0,036 W/mK, vakolható, Nyomófeszültség 10 %-os összenyomódásnál: CS(10)200, Ellenálló-képesség a fagyás-olvadás ciklikus igénybevételével szemben: FT2, Vízfelvétel hosszú idejű, tartós vízbemerítés hatására: WL(T)0,7

Külső felületképzés: Műgyanta vékonyvakolat hőszigetelő rendszeren, a barna szín több árnyalatában alkalmazva. A lábazat sötétbarna lábazati vakolat.

Külső nyílászárók: Műanyag ajtók és ablakok, két rétegű hőszigetelő Low-E fóliás üvegezéssel Uw=0,8 W/m²K

Belső felületképzés: Vakolt falazat fehér diszperziós festéssel.

Belső nyílászárók: Minőségbiztosítási rendszerrel rendelkező gyártótól, minőségi bizonylattal.

Belső padlóburkolat: A hideg burkolatok ragasztott kerámia vagy gres-lapból készülnek, a teraszokon fagyálló kivitelben. A meleg burkolatokat szárazon fektetett laminált parketta alkotja. A vizes helyiségek 2,1 m magasságig csempézettek, alatta folyékony fólia szigeteléssel. A padlóburkolatok csúszás- és káprázatmentesek.

Belső lépcső: Monolit vasbeton szerkezet csúszásmentes greslap burkolattal, min. 90 cm magas előírások szerinti korláttal. Tartószerkezeti kiviteli tervet kell készíttetni!

Fűtés: Tervezett épület gépészeti terébe 2db Viessmann Vitodens 100w 24kW típusú, zárt égésterű, gázüzemű, kondenzációs falikazán kerül beépítésre.


Ha sikerült felkeltenem érdeklődését és már látja magát ebben a lakásban, mint új otthonában, kérem
keressen bizalommal a megtekintéssel, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

******************************************************************
Finanszírozásban Segítünk:
- Díjnyertes és bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát.
- Nincs más dolgod, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a
hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót.
- Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel,
babaváró hitellel, teljes körű Csok ügyintézéssel várnak.
- Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

#kőrös#nagykoros#nagykőrös#családiház #téglaépület #nagytelek#garázs#nagy##oc#eladó#garázs#többszoba#lakas#új#project#újlakás#otthon#

Ingatlan adatai

Irányár:34 120 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Pest megye
Helység:Nagykőrös
Irányítószám:2750
Alapterület:89 m2
Szobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:utcai
Építés éve:2019
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Supka Márton Kálmán
Otthon Centrum


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések