Tégla lakás eladó - Nagykőrös - Pest megye

Tégla lakás eladó - Nagykőrös - Pest megye

39 000 000 Ft

Nagykőrös

HSZ: 2442337 Pest megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 210 m2 Szobák 6
Nagykőrösön, 210 nm-es patinás polgári ház eladó. Az ingatlan, a belváros csendes utcájában, egy 440 nm-es telken helyezkedik el. A múlt század elején téglából épült műemlékjellegű épület kívülről megtartotta eredeti formáját, de belülről jelentős átalakítást hajtottak végre. A nyílászárókat cserélték, felújítottak, az otthon melegét gáz-cirkó kazán biztosítja, radiátorokon keresztűl. A lakótér karbantartott, jó állapotú, rövid határidőn belül beköltözhető. Egyedi igény szerint a nagy belmagasság miatt galéria is kialakítható. A korábbi funkció megtartásának köszönhetően külön bejáratú szoba és fürdőszoba teszi lehetővé, akár két generáció számára is, az együttélést. A tetőszerkezet jó állapotú, a padlástér beépítése, egyéb funkcióra történő átalakítása is lehetséges, az udvar hátsó részén található az egy beállós garázs Jelenlegi formájában lakás célra használható, de irodai tevékenységre is átalakítható.

Megtalálta álmai otthonát, de nem áll rendelkezésére a teljes vételár?

Az OTP Ingatlanpont stratégiai partnerén, az OTP Pénzügyi Pont Zrt.-n keresztül a finanszírozásban is partnerek vagyunk. Ügyfeleink számára a finanszírozást végző OTP, kamat- és díjkedvezményeket nyújt.

Jogszabályi feltételeknek való megfelelés esetén lehetőségük van vissza nem térítendő támogatások (CSOK, Adó-visszatérítési támogatás) és államilag kamattámogatott hitel igénybevételére is.

Eladó ingatlanokat keresünk hazai és külföldi ügyfeleink részére.

Ingatlan adatai

Irányár:39 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Pest megye
Helység:Nagykőrös
Irányítószám:2750
Alapterület:210 m2
Szobák száma:6
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:átlagos
Parkolás:teremgarázs
Szintek száma:1
Építés éve:1900
Szerkezet:tégla
Telek terület:440 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Juhász Imre
otpip.hu - Kecskemét Petőfi Sándor utca 3-5 - OTP Ingatlanpont Iroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések