Mezőgazdasági telek eladó - Csemő - Pest megye

Mezőgazdasági telek eladó - Csemő - Pest megye

3 800 000 Ft

Csemő

HSZ: 2536301 Pest megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 30 m2 Szobák
Eladásra kínálok Csemő zártkerti részén, a megújult csemői úttól 200 méterre, egy 30 m2-es teljes felújításra szoruló házat, melyhez 5200 m2-es telek tartozik.
A ház gyakorlatilag az erdő közepén található, egy tisztáson. Aki békére, nyugalomra vágyik vagy állatokat szeretne tartani, gazdálkodna, esetleg a falusi turizmussal kapcsolatos tervei vannak, itt megtalálhatja a számítását.
A ház egy szobából és egy konyhából áll, fürdőszoba nincs. Az otthon melegét kályha biztosítja. Az udvarban található fúrt kút, villany jelenleg nincs, de a bevezetése megoldható.
Tanyagondnoki szolgálat segíti a csemői tanyavilágban élő időseket és az egyedülállókat.
Kisbolt kb 2 km-re található, buszmegálló 800 méterre.
Cegléd 18 km, Albertirsa 20 km, Nagykőrös 14 km.
Hívjon bizalommal, nézzük meg együtt lehetséges új otthonát! Horti Pál: +36 20 400 4033. Ha az ingatlan megvásárlásához szeretné eladni jelenlegi otthonát, mi ebben is tudunk segíteni. Irodánknál vásárolt ingatlanoknál teljes körű ügyintézést, kedvező ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítését, ingyenes hitelügyintézést biztosítunk. Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Értékesítés gyorsan és profin, mert mi itthon vagyunk!

Ingatlan adatai

Irányár:3 800 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Pest megye
Helység:Csemő
Irányítószám:2713
Alapterület:30 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Taskó Mónika
Dabas Régió


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések