Ipari ingatlan eladó - Kocsér - Pest megye

Ipari ingatlan eladó - Kocsér - Pest megye

79 900 000 Ft

Kocsér

HSZ: 2621783 Pest megye
Kategória eladó Típus ipari ingatlan Alapterület 1 944 m2 Szobák
Kecskemét vonzáskörzetében Kocséron egy 280 m2, újszerű, fűtött műhely és iroda 500 m2 fedett-nyitott raktárakkal eladó.

 

A 2016-ban épült műhelynek két nagy légterű területe van, melyek mindegyik fűtött és széles kapukon át megközelíthető, melyek ablakainak köszönhetően természetes fény mellett lehet dolgozni. A középső részen a kazánház, a mosdóval egybekötött öltöző, míg az emeleti részen egy kis iroda és teakonyha kapott helyet.

 

A teljesen zárt terek mellett részben nyitott, fedett raktárakat is építettek részben az épület mellé közvetlenül, részben kissé távolabb. A közel 4.000 m2-es telek még bőven ad lehetőséget nem csak tárolásra, de akár személyautók parkolására is.

 

Maga az ingatlan Kocsér belterületén található. Víz, villany (3x40A) már be van kötve az épületbe, míg a teleülés csatornázási fejlesztésének hála hamarosan a szennyvíz is bekötésre kerülhet. A fűtést saját, vegyes tüzelésű kazán és falra szerelt radiátorok adják. További fontos szempont, hogy a területet riasztó rendszer felügyeli.

 

Kocsér sok szempontból kivételes lokációban fekszik, hiszen már most is 3 autópálya, az M4-es, az M5-ös és az M44-es is fél órán belül elérhető. A várhatóan 2022-ben elkezdődő építkezés nyomán az majdan elkészülő M8-as várhatóan 5 perc távolságra lesz a településtől, még gyorsabb összekötést biztosítva az ország számos pontjára.

 

Amennyiben a saját tevékenységeteknek kerestek helyet, akár befektetésben gondolkodtok, ez az ingatlan jó választás lehet. Kérlek, keress bizalommal, amennyiben felkeltette kíváncsiságodat a hirdetés.

 

 

 

 

Ingatlan adatai

Irányár:79 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ipari ingatlan
Megye:Pest megye
Helység:Kocsér
Irányítószám:2755
Alapterület:1 944 m2
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:2
Közművek:villany
Jellemzők:lift
Építés éve:2016
Telek terület:4 000 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Hinkel Szilvia
Friedmann Properties


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések