Tégla lakás eladó - Nyársapát - Pest megye

Tégla lakás eladó - Nyársapát - Pest megye

24 000 000 Ft

Nyársapát

HSZ: 3102574 Pest megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 68 m2 Szobák 1+2
Eladó Pest vármegye déli részén, Nyársapáton egy fejlődő 2200 fős zsákfaluban egy csendes utcában lévő azonnal költözhető állapotú családi ház. A község többféle módon megközelíthető, közúton Cegléd és Nagykőrös felől is autóval, busszal valamint vonattal, utóbbival csak a korai és késői órákban. Nyársapát biciklivel is biztonságosan megközelíthető a 441-es főútról. A településről többféle céges buszjárat is indul a környező városokba. A faluban elérhetőek néhány perc sétatávolságra boltok, iskola, óvoda, bölcsőde, posta, felnőtt orvosi rendelő, gyógyszertár, művelődési ház, a kikapcsolódásra vágyóknak gokart pálya és pizzéria is rendelkezésre áll.

Az 1282 négyzetméter telek teljesen körbekerített, az udvar rendezett.

A ház 1982-ben épült téglából, cserép fedésű, hivatalos alapterülete 68 négyzetméter. Az épület mögött található egy zárt, fedett garázs 1 autó számára, ezen felül is csatlakozik hozzá még két melléképület, melyben kényelmesen elférnek a kerti szerszámok, a házban felesleges vagy ritkán használt dolgok. Az ingatlanon két bejárat található, hiszen a jelenlegi tulajdonosok egy teraszt terveztek az étkező és a főbejárat közé, a terasz betonozása megtörtént, azonban ennek befejezése már az új tulajdonosára vár.

Az ingatlant 2020-ban teljesen kifestették, ekkor került az alapterület bővítésre, ami ezzel együtt 77 négyzetméter lett. A konyha és a régi nyárikonyha közötti falat kibontották, ez jelenleg az étkező, a spejz ajtó is új helyet kapott itt, így lehetőség nyílt egy nagyobb, tágasabb konyhapult kialakítására.

Az étkezőbe új villanyvezetékek kerültek, az ablak és a két bejárati ajtó műanyagra lett cserélve. A többi nyílászáró fából van, redőnnyel felszereltek. Az otthon melegét gázkonvektor biztosítja.

A házban egy kisebb előtér és közlekedő, egy szoba és két félszoba, egy nagy, világos konyha-étkező, valamint külön közlekedővel egy mosdó és fürdőszoba található.

Egyedül a mosdó ablaktalan, szellőzése a tetőn keresztül megoldott, minden más helyiségben hatalmas ablakok biztosítják a fény áramlását.

Az ingatlan per és tehermentes, azonnal költözhető.

A konyhabútor és a klíma nem része a vételárnak, amennyiben igény van rá, ez megbeszélés tárgyát képezi.

Beleszeretett? Még el kell adnia valamit? Nem áll rendelkezésre a teljes összeg, hitelt venne fel? Az OTP Ingatlanpont komplex szolgáltatást nyújt, így szakértői pénzügyi tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel és kedvező hitelkonstrukciókkal állunk a rendelkezésére a hét minden napján. Kérdés esetén várom a hívását, keressük meg együtt álmai otthonát!Referencia szám: M250779-ITV

Ingatlan adatai

Irányár:24 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Pest megye
Helység:Nyársapát
Irányítószám:2712
Alapterület:68 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:2
Fűtés:gáz konvektor
Ingatlan állapota:
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:1
Építés éve:1982
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 282 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kajtárné Gábor Renáta
otpip.hu - Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések