Iroda eladó - Nagykőrös - Pest megye

Iroda eladó - Nagykőrös - Pest megye

2 000 000 EUR

Nagykőrös

HSZ: 3159772 Pest megye
Kategória eladó Típus iroda Alapterület 22 000 m2 Szobák
Eladó Nagykőrös Kecskemét felőli határában egy kiváló adottságú, 2,2 hektáros telephely felépítményekkel.A főúttal párhuzamosan egy 1600 m2-es, 3 szintes + beépíthető tetőteres, liftes irodaház épült, amely akár motelnak, munkás- vagy diákszállónak is kiválóan alkalmas. (A képeken látható 1. emeleti alaprajz megegyezik a 2. emeletivel.)

Mellette egy 1200 m2-es műhely található, amely egymás mellett található 3 légterű + egy vezetői iroda.

A telephely hátsó, tujákkal, fákkal védett csendes részén található egy igényes családi ház, kellemes nagy terekkel, garázzsal, szaunával, mely a mellékutcából közvetlen bejárattal bír. (Alaprajz szintén a képek között!)Az ingatlan kiválóan alkalmas sokféle vállalkozás részére, szinte csak a fantáziája szab határt az ebben rejlő lehetőségeknek.

A teljesség igénye nélkül:

- logisztikai központ

- kamion parkoló - akár szervizzel, mosóval, szállással

- diák- vagy munkásszálló

- termelőüzem irodaházzal és/vagy bemutatóteremmelAkkora a terület, hogy több vállalkozási forma is kényelmesen megfér egymás mellett, ráadásul több bejárattal rendelkezik, részben vagy egészben is könnyen kiadható. Igény esetén szomszédos telkek is hozzáférhetőek, összesen kb. 5 ha méretben.Per- és tehermentes, 1/1-es tulajdon.Részletek személyesen.

Pest megye, Nagykőrös, Cegléd, Kecskemét, főút, telephely, cégközpont, 1,9 hektár, irodaház, munkásszálló, diákszálló, motel, hotel, műhely, vállalkozás, cég, tégla, forgalmas, jó állapot, saroktelek

Ingatlan adatai

Irányár:2 000 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:iroda
Megye:Pest megye
Helység:Nagykőrös
Irányítószám:2750
Alapterület:22 000 m2
Ingatlan állapota:
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Pócs Zsuzsanna
oc.hu - I. kerület - Krisztina körút


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések