adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Csemő 
 

Hivatkozási szám: 2043727
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2043727
Ingatlan adatai
Irányár: 24 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 141 176 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 170 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota: átlagos
Szobák száma: 7
Építés éve: 1988
Szintek száma: -
Telekterület: 1 583 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálok Csemő egyik kedvelt részén, egy nagycsaládosok számára ideális családi házat. Az ingatlantól a település központja mindössze 8-10 perc sétával elérhető.
Csemő település néhány kilométerre helyezkedik el Ceglédtől, ami régióközpont lévén mindennel maximálisan ellátott. És nem régiben Csemő volt a legvirágosabb település az országban.
Az ingatlanhoz tartozó telek mérete lehetővé teszi, akár egy kisebb családi gazdaság, vagy egy fantasztikus pihenőpark kialakítását. Az ősfás környezet, nyáron kellemesen hűvös kert igazán vonzó része az ingatlannak.
A ház a nyolcvanas évek végén épült, teljes egészében tégla falazattal, betonsáv alapra. A tető teljesen jó állapotú, cserép fedésű.
A szobák száma, elrendezése ideális lehet akár több generáció együtt éléséhez is. A ház hangulata kifejezetten otthonos nagyon jól élhető, persze némi felújítás és korszerűsítéssel saját ízlésére szabva, nyerheti el az leendő lakók teljes megelégedését. Az egész házból sugárzik a szeretet.
Ha egy igazán élhető, nyugodt településen keres nagycsalád számára megfizethető otthont, akkor megtalálta.
Hívjon most! Nehogy lemaradjon erről a remek lehetőségeket rejtő ingatlanról. Horti Pál 20/400-4033
Vevőinknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése és megbízható ügyvédi háttér biztosítása! Értéktesítés gyorsan és profin mert mi itthon vagyunk!
Képek