adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Nagykőrös 
 

Hivatkozási szám: 2176431
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2176431
Ingatlan adatai
Irányár: 21 100 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 226 882 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 93 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 2007
Szintek száma: -
Telekterület: 2 132 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Nagykőrös Temetőhegy részen eladó egy egyszintes családi ház, amely 2.132 m2 telken, csendes környéken helyezkedik el, 1 km hosszú föld útról közelíthető meg. Az ingatlan 2007-ben épült téglából. Hasznos alapterület 93 m2, mely a következő helyiségekből áll. 3 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba+wc, kazánház. A szobák külön nyílnak, ezért tökéletes életteret adnak az ottlakók számára. A nappali 30 m2 tágas, és világos, metlakival burkolt, a meleget padlófűtés biztosítja. A szobák laminált parketta borításúak. Új fa nyílászárók, a műanyag ablakok redőnyösek, a bejárati ajtók biztonsági zárasak. Az ingatlan alacsony rezsijű. A fűtéssel együtt megy a bojler, ezért takarékos. Udvaron fúrott kút, dupla garázs, és 40 m2-es melléképület. 2 külön bejárattal, és 2 nagy terasszal rendelkezik az ingatlan! Rendezett, parkosított udvar, sokféle gyümölcsfával van beültetve, a tulajdonos gondoskodásának köszönhetően a gyümölcsök folyamatosan érnek be.

Ha hitelre van szüksége, irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes, és bankfüggetlen hitel tanácsadással, ügyvédi háttérrel, CSOK és babaváró programmal várjuk.

Komoly érdeklődés esetén várom megtisztelő hívását hétvégén is, az ország legismertebb Ingatlanközvetítő hálózat tagjaként!
#Nagykőrös#3szobáscsaládiház#temetőhegyen#93m2#3szobás#

Ez az ingatlan a \"Felező csomag\" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Képek