adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Nagykőrös 
 

Hivatkozási szám: 2183020
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2183020
Ingatlan adatai
Irányár: 21 100 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 88 655 Ft
Típus: iroda
Kategória: eladó
Alapterület: 238 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 1970
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Üzleti céllal eladásra kínálok egy ingatlant, mely 1970-ben épült. Többlakásos lakóházakkal és családi házakkal beépített Nagykőrös Tormási városrészében helyezkedik el.
Az ingatlan jelenleg raktárként üzemel, de alkalmas irodának, konditeremnek vagy akár szépségszalonnak is! Egy 58 m2, 60 m2, és egy nagyobb 87 m2 előtér, Iroda, tárgyaló, és vizes blokk található az épületben. Berendezési tárgyak, wc kagyló és mosdó kerámia anyagúak, zománcozott zuhanytálcák, rozsdamentes mosogató, villany boyler, a belső világítás neoncsövekkel. Önálló telken helyezkedik el, de a szomszédos épülethez közvetlenül csatlakozik.
Az ingatlan a hátsó telekhatár felől áruszállítás céljára teherautóval is megközelíthető, mivel az Ifjúság utca felőli része is asztalt burkolatú, valamint a telek egy része is beton burkolatot kapott.
A személy forgalom számára a Németh Irén u. felől 4 személyautó számára beton burkolatú parkoló, és két bejárat is rendelkezésre áll.
Haránt falas szerkezeti rendszerű, a műhelyben vasbeton pillérrel, hagyományos szerkezetekből épült. Lapos tető bitumenes lemez fedéssel. A nyílás zárók faszerkezetűek, a hátsó ajtó valamint a kapu acél szerkezetű. 3 fázisú elektromos energiával ellátott az ingatlan. A fűtést központi radiátorok és parapet konvektorok, a kültéri megvilágítást utcai lámpatestek biztosítják.
Az ingatlan közelében Pizzéria, vegyesboltok, és posta található. Alternatív hasznosítás lehetősége, három üzlet kialakítása lehetséges! Nagy kirakatok az utca felől. Az épület lapos tetős, de érdemes megvizsgálni a magast tetőépítés ill. emeletráépítés lehetőségét. Az ingatlan általános felújítást igényel!

Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon és tekintsük meg együtt az ingatlant!
Irodánkban ügyvégi háttérrel és bankfüggetlen hitel tanácsadással várjuk!

Az ország legismertebb Ingatlanközvetítő hálózat tagjaként várom megtisztelő hívását hétvégén is!

#üzleticélú#Nagykőrös#tormásirészen#raktárkéntüzemel#

Ez az ingatlan a \"Felező csomag\" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Képek