adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Nagykőrös 
 

Hivatkozási szám: X2333882
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2333882
Ingatlan adatai
Irányár: 27 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 306 593 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 91 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 2
Építés éve: 1975
Szintek száma: -
Telekterület: 495 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: amerikai konyha
Részletes leírás
Otthonok és megoldások!
Nagykőrös Tormás városrészen, 495 nm telken, 91 nm, gyönyörűen felújított családi ház eladó. Elrendezése kiváló. Két különálló nagy szobával, amerikai konyhával, nagy étkezővel, gyönyörű hófehér épített konyhabútorral, melyben beépített konyhagépek gondoskodnak a ház úrnőjének a kényelméről. Nagy étkező a konyha részét képezi, egyedi világítással, ahol továbbra is érezhető a minőség, mely az egész házat körbe járja. Tovább haladva egy nagyon szép, világos nappaliba érkezünk, körbe földig nyúló ablakokkal, mely az udvarra néz. Házban még található egy beépített sarokkádas fürdőszoba minőségi igényes burkolatokkal, valamint két különálló wc, kézmosóval. Tovább haladva a házzal egybe épített fűthető garázs, valamint mosókonyha található, wc, kézmosóval és egyéb praktikus tárolóval. Meleg hangulatú, igényes, meghitt családias otthonra vágyik, akkor megtalálta leendő otthonát! Keressen bizalommal és megmutatom önnek álmai házát.

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Várom megtisztelő hívását!
Képek