adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Nagykőrös 
 

Hivatkozási szám: 2348665
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2348665
Ingatlan adatai
Irányár: 54 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 94 647 Ft
Típus: üzlethelyiség
Kategória: eladó
Alapterület: 581 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Nagykőrösön átvezető, főút mellett eladásra kerül a város egykor legimpozánsabb és legforgalmasabb étterme.
Az étteremrészbe egy árkádos előteraszon jutunk be, mely étkezőrésznek is használható a kellemes nyári időben. Belépve egy keskenyebb, hosszú étkezőrész található, melyből balra a mellékhelyiségek nyílnak. Innen tovább haladva egy tágas, fényes nagy étkezőrészbe érünk, ahol nagyobb rendezvények lebonyolítása is lehetséges. Balra nyílnak raktárhelységek. Szemben egy nagy többszárnyú ajtón a város szabadparkjába lehet kijutni. Az árkádos előteraszról és a keskeny étteremrészből bejuthatunk egy pultos felszolgáló helyiségbe, ahonnan jobbra a konyharész, a konyhát kiszolgáló helyiségek és a személyzeti öltözők nyílnak és innen is kijuthatunk a parkrészbe. Szembe pedig a pincelejáró és tárolók érhetők el. Szemben az étteremmel tágas parkoló található, mely a fő forgalmú útról nyílik. Az út másik oldalán a Csónakázó-tó található, mely kellemes sétákat nyújthat a vendégek számára.
Az épületben a teljes közmű megtalálható, fűtését gázkazán biztosítja, a meleg víz ellátást villanybojlerek adják.
Befektetők és étterem tulajdonosok számára nagy lehetőségeket rejt! Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!

Ha hitelre van szüksége, irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes, és bankfüggetlen hitel tanácsadással, ügyvédi háttérrel, Csok és babaváró programmal várjuk.

Ez az ingatlan a \"Hűség csomag\" megbízási portfólióhoz tartozik.
Képek