adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Nagykőrös 
 

Hivatkozási szám: 2351723
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2351723
Ingatlan adatai
Irányár: 19 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 404 255 Ft
Típus: üzlethelyiség
Kategória: eladó
Alapterület: 47 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 2019
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálunk egy üzlethelyiséget Nagykőrös belvárosában!

Forgalmas, utcafrontra néző kirakattal, frekventált helyen. Kiváló lehetőség, több célra is alkalmas üzlethelyiségek!

Ne maradjon le róla!

Ha sikerült felkeltenem érdeklődését és már látja magát ebben a lakásban, mint új otthonában, kérem
keressen bizalommal a megtekintéssel, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

******************************************************************
Finanszírozásban Segítünk:
- Díjnyertes és bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát.
- Nincs más dolgod, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a
hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót.
- Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel,
babaváró hitellel, teljes körű Csok ügyintézéssel várnak.
- Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

#kőrös#nagykoros#nagykőrös#üzlet#téglaépület #garázs#nagy##oc#eladó#belváros#többszoba#
Projekt bemutatása

2021 júniusi tervezett átadással, még korlátozott számban belvárosi új építésű lakások leköthetők! Nagykőrös város egyik központi épülettömbjében, számos, a településképben meghatározó jelentőséggel bíró építészeti karakter hordozó épület tőszomszédságában található az ingatlan. A településen áthaladó két főút metsződése mellett, a hajdani piacteret (ma Szabadság tér) nyugatról övező tömbben található a társasház, északról a Jókai, nyugatról az Eszperantó utca határolja. Az itt található épületek közül legjelentősebb a XVIII. század felszentelt Római Katolikus Templom, de itt áll az újra régi fényében pompázó Postapalota és a valamikori Népbank épülete is. Álmodja meg álmai otthonát a belvárosban!

Külső burkolatok: 8 cm vastag beton járólap burkolat folyami homokba ágyazva, alapréteg 20 cm éles szemű zúzalék tömörítve, vagy CKT-re helyezve. A terven jelzett helyen műanyag gyeprácsot kell lefektetni és a területet füvesíteni szükséges. Ajánlott az öntözőrendszer kiépítése.

Alapozás: A humuszréteg eltolása után az épület alatt statikailag méretezett kút alap-, illetve gerendarács készül. Az alapozási sík meghatározásánál tekintetbe kell venni a szomszédos épületek alapozási síkját is. A beton utókezelésére gondot kell fordítani. A tervezett munkálatok során a szomszédos épületek állékonyságát biztosítani kell.

Talajnedvesség elleni szigetelés: Dunabit PV4 poliészter betétes modifikált bitumenes lemez (vagy vele műszakilag egyenértékű más termék) az aljzat és a lábazat teljes felületén, felület folytonosan kialakítva. A szigetelést kellősítésre kell ragasztani, védelmére PE fólia fektetendő. A szigetelés síkváltásánál hajlaterősítés szükséges.

Talajmenti hőszigetelés: Lépésálló hőszigetelés 10 cm vastagságban

Fő falazat: Porotherm 30 klíma (lépcsőház oldalfalai esetében Porotherm 25 hanggátló) falazóblokk javított mészhabarcsba fektetve. Gépi vakolással, vezetősínek alkalmazásával. A belső teherhordó falak 30 cm vastag N+F rendszerű égetett kerámia elemekből készül, javított mészhabarcsba fektetve.

Válaszfalak: 10 cm-es Porotherm válaszfaltégla a földszinten, és a tetőtérben is gépi vakolással, vezetősínek alkalmazásával, vagy 10cm gipszkarton válaszfalak (CW50/100)

Koszorúk, áthidalók: Előregyártott kerámia kéregzsalus áthidalók, a technológiai utasítás szerint kerülnek elhelyezésre. Az áthidaló fölé 2 sor kisméretű tégla kifalazás, 150 cm nyílásszélesség felett kibetonozás szükséges, előtte 5cm hőszigetelés falsíkig. Az épületet a födém síkjában monolit vasbeton koszorú fogja össze. A beton utókezelésére gondot kell fordítani.

Tetőszerkezet: Két állószékes fedélszék fogópárokkal, talp-, derék- és taréjszelemennel. A méretezett szarufák I.o. fűrészelt fenyő szerkezetek. Szelemenek 15/15-ös I.o. fűrészelt fenyő szerkezetek. Minden faanyag kombinált rovar- és gombaölő, égéskésleltető szerrel kezelve.

Padlás szigetelés: A padlás szigetelésére 25 cm Austrotherm hőszigetelést terveztünk. A padlás nem járható. Amennyiben azt járhatóvá szeretnék tenni, javasoljuk 25 cm vastagságban az Austrotherm padlap szigetelését.

Tetőfedés: Tondach hornyolt hódfarkú kerámia cserép, rögzítési utasítás szerint.

Bádogos szerkezetek: Szürke Lindab PLX műanyag bevonatos acéllemez, vagy PREFA alumínium lemez, és tartozékai.

Csapadékvíz elvezetés: Szürke Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer, a megtervezett lefolyási sűrűséggel A tetőkre jutó csapadékvizet csatorna-rendszerrel összegyűjtve a földszinti alaprajzon jelzett módon vezetjük le a földre. Itt vagy a járófelületbe épített folyókákon keresztül vezetjük el a zöld területre, vagy szikkasztó kazettába juttatjuk. Erről a kiviteli terv rendelkezik. Amennyiben az utca felöli lefolyók csapadékvize nem folyhat rá a járdára, azt a városi rendszerbe föld alatti csatlakozással kell bekötni.

Külső fal hőszigetelés: 10 cm vastag EPS homlokzati hőszigetelés, DRYVIT vakolattal, avagy szintén 10 cm vastag ROCKWOOL Frontrock hőszigetelő rendszerrel, rendszertartozékokkal kompletten, a tűzvédelmi terv előírásainak megfelelően.

Lábazati külső oldali hőszigetelés: 10 cm vastagságban. Egyenértékű hővezetési tényező: 0,036 W/mK, vakolható, Nyomófeszültség 10 %-os összenyomódásnál: CS(10)200, Ellenálló-képesség a fagyás-olvadás ciklikus igénybevételével szemben: FT2, Vízfelvétel hosszú idejű, tartós vízbemerítés hatására: WL(T)0,7

Külső felületképzés: Műgyanta vékonyvakolat hőszigetelő rendszeren, a barna szín több árnyalatában alkalmazva. A lábazat sötétbarna lábazati vakolat.

Külső nyílászárók: Műanyag ajtók és ablakok, két rétegű hőszigetelő Low-E fóliás üvegezéssel Uw=0,8 W/m²K

Belső felületképzés: Vakolt falazat fehér diszperziós festéssel.

Belső nyílászárók: Minőségbiztosítási rendszerrel rendelkező gyártótól, minőségi bizonylattal.

Belső padlóburkolat: A hideg burkolatok ragasztott kerámia vagy gres-lapból készülnek, a teraszokon fagyálló kivitelben. A meleg burkolatokat szárazon fektetett laminált parketta alkotja. A vizes helyiségek 2,1 m magasságig csempézettek, alatta folyékony fólia szigeteléssel. A padlóburkolatok csúszás- és káprázatmentesek.

Belső lépcső: Monolit vasbeton szerkezet csúszásmentes greslap burkolattal, min. 90 cm magas előírások szerinti korláttal. Tartószerkezeti kiviteli tervet kell készíttetni!

Fűtés: Tervezett épület gépészeti terébe 2db Viessmann Vitodens 100w 24kW típusú, zárt égésterű, gázüzemű, kondenzációs falikazán kerül beépítésre.


Ha sikerült felkeltenem érdeklődését és már látja magát ebben a lakásban, mint új otthonában, kérem
keressen bizalommal a megtekintéssel, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

******************************************************************
Finanszírozásban Segítünk:
- Díjnyertes és bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát.
- Nincs más dolgod, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a
hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót.
- Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel,
babaváró hitellel, teljes körű Csok ügyintézéssel várnak.
- Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

#kőrös#nagykoros#nagykőrös#családiház #téglaépület #nagytelek#garázs#nagy##oc#eladó#garázs#többszoba#lakas#új#project#újlakás#otthon#
Képek