adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Nagykőrös 
 

Hivatkozási szám: 2571762
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2571762
Ingatlan adatai
Irányár: 29 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 393 333 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 75 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 2
Építés éve: 2019
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Új építésű társasházban eladó lakás, frekventált helyen. Belváros nyugodt részén, azonban mégis a város közepén!

7 lakásos társasházban kínálunk eladó lakásokat. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy Ön legyen az első lakója ezeknek a csodálatos lakásoknak.

Lakás elosztása:
előszoba ‐ 2. szint 5.87 m²
fürdőszoba - wc ‐ 2. szint 5.13 m²
konyha ‐ 2. szint 9,73 m²
nappali ‐ 2. szint 24.19 m²
szoba - 2. szint 8,13
közlekedő ‐ 3. szint 9.28 m²
fürdőszoba ‐ 3. szint 5.2 m²
szoba ‐ 3. szint 7.6 m²

Ha sikerült felkeltenem érdeklődését és már látja magát ebben a lakásban, mint új otthonában, kérem
keressen bizalommal a megtekintéssel, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

******************************************************************
Finanszírozásban Segítünk:
- Díjnyertes és bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát.
- Nincs más dolgod, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a
hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót.
- Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel,
babaváró hitellel, teljes körű Csok ügyintézéssel várnak.
- Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Projekt bemutatása

2021 decemberi tervezett átadással, még korlátozott számban belvárosi új építésű lakások leköthetők! Nagykőrös város egyik központi épülettömbjében, számos, a településképben meghatározó jelentőséggel bíró építészeti karakter hordozó épület tőszomszédságában található az ingatlan. A településen áthaladó két főút metsződése mellett, a hajdani piacteret (ma Szabadság tér) nyugatról övező tömbben található a társasház, északról a Jókai, nyugatról az Eszperantó utca határolja. Az itt található épületek közül legjelentősebb a XVIII. század felszentelt Római Katolikus Templom, de itt áll az újra régi fényében pompázó Postapalota és a valamikori Népbank épülete is. Álmodja meg álmai otthonát a belvárosban!

Külső burkolatok: 8 cm vastag beton járólap burkolat folyami homokba ágyazva, alapréteg 20 cm éles szemű zúzalék tömörítve, vagy CKT-re helyezve. A terven jelzett helyen műanyag gyeprácsot kell lefektetni és a területet füvesíteni szükséges. Ajánlott az öntözőrendszer kiépítése.

Alapozás: A humuszréteg eltolása után az épület alatt statikailag méretezett kút alap-, illetve gerendarács készül. Az alapozási sík meghatározásánál tekintetbe kell venni a szomszédos épületek alapozási síkját is. A beton utókezelésére gondot kell fordítani. A tervezett munkálatok során a szomszédos épületek állékonyságát biztosítani kell.

Talajnedvesség elleni szigetelés: Dunabit PV4 poliészter betétes modifikált bitumenes lemez (vagy vele műszakilag egyenértékű más termék) az aljzat és a lábazat teljes felületén, felület folytonosan kialakítva. A szigetelést kellősítésre kell ragasztani, védelmére PE fólia fektetendő. A szigetelés síkváltásánál hajlaterősítés szükséges.

Talajmenti hőszigetelés: Lépésálló hőszigetelés 10 cm vastagságban

Fő falazat: Porotherm 30 klíma (lépcsőház oldalfalai esetében Porotherm 25 hanggátló) falazóblokk javított mészhabarcsba fektetve. Gépi vakolással, vezetősínek alkalmazásával. A belső teherhordó falak 30 cm vastag N+F rendszerű égetett kerámia elemekből készül, javított mészhabarcsba fektetve.

Válaszfalak: 10 cm-es Porotherm válaszfaltégla a földszinten, és a tetőtérben is gépi vakolással, vezetősínek alkalmazásával, vagy 10cm gipszkarton válaszfalak (CW50/100)

Koszorúk, áthidalók: Előregyártott kerámia kéregzsalus áthidalók, a technológiai utasítás szerint kerülnek elhelyezésre. Az áthidaló fölé 2 sor kisméretű tégla kifalazás, 150 cm nyílásszélesség felett kibetonozás szükséges, előtte 5cm hőszigetelés falsíkig. Az épületet a födém síkjában monolit vasbeton koszorú fogja össze. A beton utókezelésére gondot kell fordítani.

Tetőszerkezet: Két állószékes fedélszék fogópárokkal, talp-, derék- és taréjszelemennel. A méretezett szarufák I.o. fűrészelt fenyő szerkezetek. Szelemenek 15/15-ös I.o. fűrészelt fenyő szerkezetek. Minden faanyag kombinált rovar- és gombaölő, égéskésleltető szerrel kezelve.

Padlás szigetelés: A padlás szigetelésére 25 cm Austrotherm hőszigetelést terveztünk. A padlás nem járható. Amennyiben azt járhatóvá szeretnék tenni, javasoljuk 25 cm vastagságban az Austrotherm padlap szigetelését.

Tetőfedés: Tondach hornyolt hódfarkú kerámia cserép, rögzítési utasítás szerint.

Bádogos szerkezetek: Szürke Lindab PLX műanyag bevonatos acéllemez, vagy PREFA alumínium lemez, és tartozékai.

Csapadékvíz elvezetés: Szürke Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer, a megtervezett lefolyási sűrűséggel A tetőkre jutó csapadékvizet csatorna-rendszerrel összegyűjtve a földszinti alaprajzon jelzett módon vezetjük le a földre. Itt vagy a járófelületbe épített folyókákon keresztül vezetjük el a zöld területre, vagy szikkasztó kazettába juttatjuk. Erről a kiviteli terv rendelkezik. Amennyiben az utca felöli lefolyók csapadékvize nem folyhat rá a járdára, azt a városi rendszerbe föld alatti csatlakozással kell bekötni.

Külső fal hőszigetelés: 10 cm vastag EPS homlokzati hőszigetelés, DRYVIT vakolattal, avagy szintén 10 cm vastag ROCKWOOL Frontrock hőszigetelő rendszerrel, rendszertartozékokkal kompletten, a tűzvédelmi terv előírásainak megfelelően.

Lábazati külső oldali hőszigetelés: 10 cm vastagságban. Egyenértékű hővezetési tényező: 0,036 W/mK, vakolható, Nyomófeszültség 10 %-os összenyomódásnál: CS(10)200, Ellenálló-képesség a fagyás-olvadás ciklikus igénybevételével szemben: FT2, Vízfelvétel hosszú idejű, tartós vízbemerítés hatására: WL(T)0,7

Külső felületképzés: Műgyanta vékonyvakolat hőszigetelő rendszeren, a barna szín több árnyalatában alkalmazva. A lábazat sötétbarna lábazati vakolat.

Külső nyílászárók: Műanyag ajtók és ablakok, két rétegű hőszigetelő Low-E fóliás üvegezéssel Uw=0,8 W/m²K

Belső felületképzés: Vakolt falazat fehér diszperziós festéssel.

Belső nyílászárók: Minőségbiztosítási rendszerrel rendelkező gyártótól, minőségi bizonylattal.

Belső padlóburkolat: A hideg burkolatok ragasztott kerámia vagy gres-lapból készülnek, a teraszokon fagyálló kivitelben. A meleg burkolatokat szárazon fektetett laminált parketta alkotja. A vizes helyiségek 2,1 m magasságig csempézettek, alatta folyékony fólia szigeteléssel. A padlóburkolatok csúszás- és káprázatmentesek.

Belső lépcső: Monolit vasbeton szerkezet csúszásmentes greslap burkolattal, min. 90 cm magas előírások szerinti korláttal. Tartószerkezeti kiviteli tervet kell készíttetni!

Fűtés: Tervezett épület gépészeti terébe 2db Viessmann Vitodens 100w 24kW típusú, zárt égésterű, gázüzemű, kondenzációs falikazán kerül beépítésre.


Ha sikerült felkeltenem érdeklődését és már látja magát ebben a lakásban, mint új otthonában, kérem
keressen bizalommal a megtekintéssel, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

******************************************************************
Finanszírozásban Segítünk:
- Díjnyertes és bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát.
- Nincs más dolgod, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a
hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót.
- Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel,
babaváró hitellel, teljes körű Csok ügyintézéssel várnak.
- Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

#kőrös#nagykoros#nagykőrös#családiház #téglaépület #nagytelek#garázs#nagy##oc#eladó#garázs#többszoba#lakas#új#project#újlakás#otthon#
Képek