adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Törtel 
 

Hivatkozási szám: 2586062
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2586062
Ingatlan adatai
Irányár: 16 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 261 905 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 63 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: átlagos
Szobák száma: 2
Építés éve: 1966
Szintek száma: -
Telekterület: 618 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálunk Törtelen egy remek szerkezeti állapotú 63nm-es családi házat, mely egy 618nm-es telken helyezkedik el.
A portán található egy 320x620cm tégla építésű garázs, egy kisebb tároló épület, több ól, illetve egy gondozott veteményeskert. A ház beton alapon vályog szerkezetű, korát meghazudtoló szerkezeti állapotnak örvend. Pár éve vadonatúj zsindely fedésű tetőt kapott. A ház teljesen száraz minden irányból, nem penészedik! Az összközműves ingatlan fűtését gázkonvektorok biztosítják, de kiegészítő fűtésre fatüzelésű kályhák is beépítésre kerültek.

A környék csendes, nyugodt a szomszédok kedvesek és nagyon segítőkészek. A központ egy kényelmes 5 perces sétával elérhető, így gyakorlatilag minden egy karnyújtásnyira található.
Nagyon jó lehetőség lehet gyerekes családok vagy akár nyugalomra vágyó idősek számára is egyaránt.

Ha felkeltette a hirdetés a kedves figyelmét, ne habozzon vegye fel velem a kapcsolatot mielőbb, hogy az Öné lehessen ez a remek családi ház!

A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!

Irodánkban teljes körű ügyéntézéssel várjuk, többek között díjmentes bank független hitel ügyintézéssel is állunk rendelkezésére!

Ez az ingatlan a \"Hűség csomag\" megbízási portfólióhoz tartozik.
Képek