adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Nagykőrös 
 

Hivatkozási szám: 2599462
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2599462
Ingatlan adatai
Irányár: 19 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 325 000 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 60 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: átlagos
Szobák száma: 2
Építés éve: 1980
Szintek száma: -
Telekterület: 583 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Nagykőrösön eladásra kínálunk egy egyirányú utcában, nyeles telken fekvő felújított házikót.
A ház helyiségei: 2 szoba, előtér, nappali, konyha + étkező, kamra és fürdőszoba + WC. A házikó előtt fedett terasz kapott helyet.
A szobák és nappali laminált padlózatú a többi helyiség járólap. Nyílászárók fából készültek, redőnyösek. Melegvizet egy bojler biztosítja, mely villannyal és fatüzeléssel is működtethető. Fűtést gázkonvektorok biztosítják. az konyharészben található egy cserépkályha is, mely jelen állapotában nem használható, ezért a tulajdonos befedte dekorborítással. De egy újrarakás után újból adhatja a ház melegét.
Az ingatlan összközműves, de a vezetékes víznél a mérőórát fel kell szereltetni. A telek hátsó részében egy kertecske található, melyben gyümölcsfákat lelehetünk fel. Jelenleg baromfi udvarként funkcionál.

Ha sikerült felkeltenem érdeklődését és már látja magát ebben a lakásban, mint új otthonában, kérem keressen bizalommal a megtekintéssel, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

Amennyiben hitelre van szüksége, irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes és bankfüggetlen hitel tanácsadással várjuk.

A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk.

Ez az ingatlan a \"Felező csomag\" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Képek