adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Kocsér 
 

Hivatkozási szám: 2621783
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2621783
Ingatlan adatai
Irányár: 79 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 41 101 Ft
Típus: ipari ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 1 944 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: 2016
Szintek száma: 2
Telekterület: 4 000 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Kecskemét vonzáskörzetében Kocséron egy 280 m2, újszerű, fűtött műhely és iroda 500 m2 fedett-nyitott raktárakkal eladó.

 

A 2016-ban épült műhelynek két nagy légterű területe van, melyek mindegyik fűtött és széles kapukon át megközelíthető, melyek ablakainak köszönhetően természetes fény mellett lehet dolgozni. A középső részen a kazánház, a mosdóval egybekötött öltöző, míg az emeleti részen egy kis iroda és teakonyha kapott helyet.

 

A teljesen zárt terek mellett részben nyitott, fedett raktárakat is építettek részben az épület mellé közvetlenül, részben kissé távolabb. A közel 4.000 m2-es telek még bőven ad lehetőséget nem csak tárolásra, de akár személyautók parkolására is.

 

Maga az ingatlan Kocsér belterületén található. Víz, villany (3x40A) már be van kötve az épületbe, míg a teleülés csatornázási fejlesztésének hála hamarosan a szennyvíz is bekötésre kerülhet. A fűtést saját, vegyes tüzelésű kazán és falra szerelt radiátorok adják. További fontos szempont, hogy a területet riasztó rendszer felügyeli.

 

Kocsér sok szempontból kivételes lokációban fekszik, hiszen már most is 3 autópálya, az M4-es, az M5-ös és az M44-es is fél órán belül elérhető. A várhatóan 2022-ben elkezdődő építkezés nyomán az majdan elkészülő M8-as várhatóan 5 perc távolságra lesz a településtől, még gyorsabb összekötést biztosítva az ország számos pontjára.

 

Amennyiben a saját tevékenységeteknek kerestek helyet, akár befektetésben gondolkodtok, ez az ingatlan jó választás lehet. Kérlek, keress bizalommal, amennyiben felkeltette kíváncsiságodat a hirdetés.

 

 

 

 
Képek