adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Nagykőrös 
 

Hivatkozási szám: 2635985
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2635985
Ingatlan adatai
Irányár: 37 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 157 917 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 240 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: átlagos
Szobák száma: 6
Építés éve: 1943
Szintek száma: -
Telekterület: 492 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Nagykőrösön eladásra kínálunk egy 240 nm-es családi házat, melyen belül 3 lakás található!

1. lakás: 45 nm, helyiségei: szoba, félszoba, fürdőszoba, külön WC és egy nappali-konyha.
2. lakás: 72 nm, helyiségei: 2 szoba, melyekben 1-1 galéria is kialakításra került (3 és 5 nm-esek), nappali, konyha és fürdőszoba WC-vel.
3 lakás: szuterénben kialakított és ez felújítást igényel, vagy vállalkozásra igénybe vehető. Helyiségei: 2 szoba, előtér, tusoló, külön WC mosdóval, konyha, nappali és még található egy tároló, melyben kialakításra került a vegyestüzelésű kazán helye és csatlakozása a fűtésrendszerre.
A ház vegyes falazatú, vasbeton födémekkel, ami azt jelenti, hogy még a padlástér is beépíthető.
Melléképületben található egy 22 nm-es külön bejáratú és mérőórás fodrász helyiség, melynek a használatát még 2 évig biztosítani kell (rezsit fizeti a használó), egy 23 nm-es garázs, egy 15nm-es tároló és alatta egy külső bejáratú pince, valamint belülről megközelíthető a padlástér.
A lakások fűtését és meleg víz ellátását jelenleg egy cirkó gázkazán látja el. Az ingatlant városi víz látja el, de egy saját fúrt kút is megtalálható a telken, csatorna be van vezetve. A villanyhálózat 10 éve volt felújítva és réz kábelekkel ellátva. A szuterén részben és a garázsban megtalálható a 320-as ipari áram leállás is.

Ha sikerült felkeltenem érdeklődését és már látja magát ebben a lakásban, mint új otthonában, kérem keressen bizalommal a megtekintéssel, illetve felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

Amennyiben hitelre van szüksége, irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes és bankfüggetlen hitel tanácsadással várjuk.
A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk.
Képek