adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Nagykőrös 
 

Hivatkozási szám: 2758931
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2758931
Ingatlan adatai
Irányár: 35 600 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 317 857 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 112 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 4
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 965 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Nagykőrös frekventált részén nagypolgári családi ház eladó!

Irányára: 35,6 M Ft

Nagykőrös központi, de mégis csendes részén eladó egy 112 nm-es 3 szobás+ nappalis családi ház. Az ingatlanban helyet kapott 3 szoba, egy nappali, konyha, fürdőszoba+ wc. Az épülethez egy üzlethelyiségnek vagy akár még egy lakrésznek kialakítható kb. 30 nm-es jelenleg kihasználatlan lakórész is tartozik. A 2 utcáról is megközelíthető vegyes falazatú családi ház alapja beton, fedése cserép. Fűtése központi cirkóról megoldott, melegvízellátását villanybojler szolgáltatja. Az építmény szerkezetileg és külső, belső állapotát is tekintve  szépen karbantartott. Az ablakok korszerű, esztétikus fa nyílászárókra lettek cserélve.

Az összközműves ingatlan egy 965 nm-es telken helyezkedik el, melyen helyet kapott egy akár két kocsi beállására is alkalmas automatizált garázskapuval ellátott garázs, egy száraz pince és egy nyári konyha is. Az udvar minden oldalról körbekerített, szépen parkosított.

Irányára: 35 600 000 Ft( Hitel és Csok is igényelhető a vásárláshoz). Kifizetést követően , rövid határidővel birtokba vehető. A bútorok megbeszélés tárgyát képezik.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896  vagy   0670/602-1326  Facebook:  Elysium Ingatlanügynökség

Nagykőrös egy nagyobb város Pest megyében , ahol több iskola, óvoda, bölcsőde, egészségügyi és kulturális intézmények, vasút közlekedés is biztosítja az ottlakók kényelmét. Elhelyezkedését tekintve két nagyváros Kecskemét és Cegléd között terül el.

 

 
Képek