adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Nagykőrös 
 

Hivatkozási szám: 2808408
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2808408
Ingatlan adatai
Irányár: 34 750 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 445 513 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 78 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3
Építés éve: 1970
Szintek száma: 1
Telekterület: 754 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
 

Ezt a lehetőséget ne szalassza el! 754 nm-es szépen parkosított udvaron , esztétikus nagyméretű árnyékot adó fákkal megfűszerezve keresi új, gondos tulajdonosát ez a 78 nm-es nagykőrösi családi ház.

 

Az ingatlan a város szívétől pár utcára helyezkedik el, egy igazán jó környéken . Megközelítése aszfaltos útról történik. A kapun belépve az ember már-már szinte egy kis nyugalom szigetén érezheti magát, hiszen azon kívül ,hogy szétnézve nem mindenhol a munkát látja az ingatlanba ,még a fákon fészkelő madarak vidám dalolása is kikapcsoló hatást gyakorol. Az udvaron garázs, műhely( alatta száraz pince) tárolók és egy bővítésre alkalmas nyári konyha található.

A családi házban az elmúlt évek alatt több felújítás is történt. Nyílászárók korszerű műanyagra lettek cserélve( ajtó korszerű  fa), Tetőszerkezet hőfóliát és új cserepet kapott. Homlokzat mind a 4 oldalról 10 cm-es nikecel szigeteléssel lett ellátva. A villanyhálózat korszerűsítése megtörtént( 3 fázis kialakítása, éjszakai áram, ipari áram)

 

Az összközműves ingatlanban előszoba , konyha, spejz, étkező, nappali,2 szoba , fürdőszoba/wc  helyiségek kerültek kialakításra.  Falazata vegyes, melegvízellátását gázbojler szolgáltatja, mely igény esetén könnyen kicserélhető éjszakai áramról működtetett villanybojlerre. Fűtése lapradiátoros hőleadókkal gázkazánról működik, de ezen kívül egy szépen kialakított majdnem az egész házat befűtő kandalló is rendelkezésre áll.

 

További extrák közül fontos említést tennem az évszakok alapján nyitható/ csukható teraszról és a kert fenntartását megkönnyítő fúrt kútról.

Az ingatlan Hitel és Csok képes, melynek igénylésében ügynökségünk díjmenetesen segítséget tud nyújtani.

Irányár: 34 750 000 Ft

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896  vagy   0670/602-1326  Facebook:  Elysium Ingatlanügynökség

 

 
Képek