adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Csemő 
 

Hivatkozási szám: 2825384
Adatlap: https://nagykoros-ingatlan.hu/nagykorosingatlan/ingatlan/2825384
Ingatlan adatai
Irányár: 24 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 297 500 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 84 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: átlagos
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 1975
Szintek száma: 1
Telekterület: 1 045 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Jó elosztás- tágas terek!

Csemőben a  központhoz közel , de mégis csendes utcában eladó egy 84 nm-es családi ház!

FALUSI CSOKOS TELEPÜLÉS!

Amennyiben Ön a jövőjét egy esztétikus, virágos, barátságos településen képzeli el, akkor jószívvel ajánlom Önnek Csemőt, ahol minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges(boltok, iskola, óvoda, orvos..stb.) A település Ceglédtől mindössze 11 km-re helyezkedik el.

A 70-es években épült összközműves családi ház falazata tégla. Fedése: cserép. Fűtéséről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal. Kandalló elhelyezésére is lehetőség van ,hiszen a kéményeket pár éve újították fel a tulajdonosok. A melegvízellátása villanybojlerről megoldott.

A napfényes ingatlanban kialakításra került egy előszoba, 2 nagyméretű szoba egy félszoba, fürdőszoba/wc, étkező , konyha és egy spejz. A családi ház szerkezetileg jó állapotú. Helyiségei egy tisztasági festést igényelnek, de ezt leszámítva költözhető állapotban van. Nyílászárói még régi fatokos ablakok melyek jó állapotban vannak. Rezsi szempontjából jó hír, hogy az éjszakai áram bekötésre került, illetve a telken megtalálható egy fúrt kút is.

Az 1045 nm-es porta elrendezése nagyon praktikus. Megtalálhatóak itt állattartásra alkalmas ólak, tárolók és egy nagyméretű garázs is. A telek egy kerítéssel a könnyebb kezelhetőség érdekében ketté lett választva. A hátsó részen több fa is helyet kapott.

Az ingatlan megközelítése aszfaltos útról történik. Az utca vége felé elnézve már a sűrű erdő látványa nyújt békességet az itt élőknek, ami amúgy egész Csemőre jellemző, hiszen többségében erdő övezi a települést.

Irányára: 24,9 M Ft

Lássa meg a kínálkozó lehetőséget ebbe az ingatlanba és valósítsa meg elképzeléseit!

Hitel,Csok,Falusi Csok ügyintézésében is számíthat ránk!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Telefonszám: 0620/406-0896  vagy   0670/602-1326  Facebook:  Elysium Ingatlanügynökség
Képek