Családi ház eladó - Törtel - Pest megye

Családi ház eladó - Törtel - Pest megye

38 000 000 Ft

Régi ár: 42 000 000 Ft

Törtel

HSZ: 2665127 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 216 m2 Szobák 7
Eladásra kínálok Törtelen a központban egy több generáció együttélésére is alkalmas ingatlant. A telek 380 m2, melyen két családi ház és egy üzlethelyiség található.
A telek középső részén található a 2003-ban porotherm téglából épült 95 m2-es családi ház, melyben 4 szobát, fürdőszobát, külön WC-t, konyhát és egy nagy étkezős nappalit alakítottak ki. A ház födéme beton, héjazata cserép.
Az utcafronton az 1950-es években vegyes falazattal épült ház áll, mely 100 m2 alapterületű. Fafödémes, palatetős, tégla alapra épült. Két lakrész található benne, jelenleg felújításra szorul. Az egyik lakrészben két egymásból nyíló szoba és egy nagy fürdőszoba található. Gyönyörű fagerendás a mennyezete. A középső szoba nappaliként, konyhaként is használható. A másik lakrészt egy nagy szoba és egy mellékhelyiség alkotja, itt van lehetőség zuhanyzó kialakítására is, a szobában pedig konyhasarok kialakítására. Ez a két lakrész albérlők részére volt kiadva korábban, így akár az új tulajdonosoknak is biztos bevételi forrás lehet.
Az utcafronton található még egy 21 m2-es üzlethelyiség, mely korábban évekig papír – írószerboltként üzemelt. Ez is kiadható vagy saját vállalkozásként üzemeltethető.
A házak háta mögött még kis, kellemes méretű kert található, szőlőtőkékkel beültetve, illetve kialakításra került még két ól is, ahol baromfikat vagy disznókat is lehet nevelni.
Minden a képek szerint!
Hívjon bizalommal, nézzük meg együtt lehetséges új otthonát! Horti Pál: +36 20 400 4033. Ha az ingatlan megvásárlásához szeretné eladni jelenlegi otthonát, mi ebben is tudunk segíteni. Irodánknál vásárolt ingatlanoknál teljes körű ügyintézést, kedvező ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítését, ingyenes hitelügyintézést biztosítunk. Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Értékesítés gyorsan és profin!

Ingatlan adatai

Irányár:38 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Törtel
Irányítószám:2747
Alapterület:216 m2
Szobák száma:7
Fűtés:egyéb
  kandalló
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:átlagos
Közművek:villany, víz, csatorna
Telek terület:380 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Alitisz Judit
Dabas Régió


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések